Herroepingsrecht

Het kan voorkomen dat je een product wilt retourneren. Dit kan bij ons binnen 14 dagen na het verstrijken van de bedenktermijn. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed. Je hebt 14 dagen om het retour te melden en vanaf het moment van melden 14 dagen om de bestelling te retourneren.

Heb je tijdens een actie een gratis product van ons ontvangen en wil je de bestelling retour sturen, vergeet dan niet om de gehele bestelling retour te sturen, inclusief het gratis ontvangen product.

Indien het gratis product niet retour gezonden is, zullen alsnog deze kosten in mindering worden gebracht.

Terugbetaling van het bedrag vindt plaats uiterlijk 7 dagen nadat wij het artikel retour hebben ontvangen of uiterlijk 7 dagen nadat wij een bewijs van retourzending hebben ontvangen.

Mag het terug?

Je kunt ten alle tijden het product retourneren. Wij kunnen in de volgende gevallen het aankoopbedrag niet crediteren:

Artikelen die langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn.
Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.*

Indien je het materiaal van het product verder wilt controleren, adviseren wij om de verpakking netjes open te maken zodat je de stof kunt voelen.

*Net zoals het onze verantwoording is dat het product onbeschadigd en schoon bij jou, de klant, aankomt, is het jouw verantwoording dat het retour gestuurde product ook onbeschadigd en schoon bij ons terug komt. Indien het artikel vuil en/of beschadigd bij ons retour komt zullen wij je 20% van de aankoopprijs, met een minimum van € 50,-, aanrekenen.

Hoe lang heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?

Nadat je een melding van herroeping hebt ingediend, moet je binnen 14 dagen je bestelling retourneren. Hierbij raden wij wel aan om je bestelling zo snel mogelijk retour te sturen om het proces te versnellen. Indien het product binnen 14 dagen na herroeping niet bij ons is aangekomen heb je geen recht meer op terugbetaling.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Zodra wij het retour gestuurde product hebben ontvangen en goedgekeurd dan zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk retourneren, uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen of uiterlijk 7 dagen nadat wij een bewijs van retourzending hebben ontvangen. Je krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug, inclusief verzendkosten. De verzendkosten worden alleen gecrediteerd indien alle bestelde artikelen zijn geretourneerd. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Moet ik betalen voor de retourkosten?

Ja, de retourkosten liggen bij jou als klant, tenzij de producten al zijn beschadigd bij ontvangst.
Het product dient compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn.

Let op herroepingsrecht geldt alleen voor artikelen die online aangekocht zijn.

 

Stuur uw retour aanvraag naar info@sleephome.nl