Voor een comfortabele nachtrust

We slapen allemaal anders. Daarom bieden wij een ruim aanbod van verschillende matrassen waaruit je kan kiezen. Microveren, latex of polyether, elke KP Bedding matras is ontworpen voor comfort en ondersteuning tegen een aantrekkelijke prijs. Neem een kijkje en vind de matras die het meest geschikt is voor jouw lichaam en budget.

Wat is de beste matras en hoe koop je een goed passend matras?

Er bestaat eigenlijk niet zoiets als de beste matras want iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren. Het beste matras is het matras dat voor u het beste werkt. Zowel ergonomisch als qua temperatuur dient het matras perfect op uw wensen aan te sluiten. Zo zijn er bijvoorbeeld matrassen die warmer of juist koeler zijn, harder of zachter, verend of juist stabiel.

Wij besteden bijna 35 procent van onze tijd in bed. Dit is nodig om tot rust te komen en onszelf weer op te laden. De vraag is echter of we echt genoeg rust kunnen krijgen en of kwaliteit van de slaap goed is. Dit is echter sterk afhankelijk van het type matras dat wij gebruiken. Niet veel van ons zijn zich ervan bewust dat het soort matras waar wij op slapen van grote invloed is hoe goed wij slapen.

Een goed passend matras kiezen

Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden. Je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Toch is het prima te doen als u over de juiste informatie beschikt. Zo weet u waar u op moet letten bij de aanschaf van een goed passend matras.

Welke type matrassen zijn er?

Welke type matrassen zijn er? Er zijn verschillende soorten matrassen met elk hun eigen voor en nadelen. Maar welk matras past nou het beste bij je?

Je wordt er pas mee geconfronteerd als je een nieuwe matras nodig hebt dat er zo veel keus is. Al snel zie je door de bomen het bos niet meer. Welk type matras pas nou het beste bij jou? In dit artikel lees je welke soorten matrassen er zijn en wat de voordelen en de nadelen zijn van de verschillende matras type.

Koudschuim matrassen

 

koudschuim matras

Koudschuim is een goed ventilerend en zeer veerkrachtig materiaal dat geen kuilvorming krijgt. Koudmatrassen bieden veel steun en comfort en gaan lang mee. Wel is de densiteit van belang en dit wordt uitgedrukt in HR. Hoe hoger het HR hoe beter het koudschuim

Pocketvering matrassen

Een pocketvering matras is een matras waarin ijzeren of metalen veren verpakt zitten in hoesjes, pockets genoemd. Een pocketmatras is geschikt voor zware mensen en ventileert goed. Een pocketmatras is niet geschikt voor mensen die last hebben van huisstofmijt of stof in het algemeen.

Traagschuim matrassen

Traagschuim kent vele verschillende benamingen. Zo kan traagschuim NASA schuim, Tempur schuim, lazyfoam, of memory foam genoemd worden. De eigenlijke benaming is visco elastich schuim. Traagschuim matrassen bieden extra comfort omdat dit type matras een mal maakt van het lichaam en zodoende druk doet verdelen. Hierdoor wordt de doorbloeding niet afgekneld en wordt het lig-comfort aanzienlijk verhoogd.